Lancering RooftopMay

BeforeTheHype lanceert RooftopMay, een uniek en disruptief model dat de marketing én verkoop van vastgoedprojecten onder één dak combineert.

Een stevige brok ervaring en vooral veel frustraties bij projectontwikkelaars inspireerden ons tot het creëren van een nieuw model binnen deze specifieke wereld. Door marketing én verkoop te combineren, koppelen we de promotie en lead generation aan een correct opgevolgde verkoop, waar klantentevredenheid centraal staat. RooftopMay is daarvan het resultaat. 

Ontdek er alles over op rooftopmay.com.

Wat moeten de voordelen zijn voor projecteigenaars - en ontwikkelaars?

  • Een snellere rotatie
  • Stevige link tussen marketing en verkoop
  • Grotere verantwoordelijkheid
  • Continuïteit in promotie
  • Betere opvolging
  • Grotere klantentevredenheid

En gemakkelijk nog 15 andere voordelen die we graag in detail toelichten.

Het feit dat verkoop en marketing resultaatsgebaseerd zijn, betekent een volledig andere mindset, zowel voor u en ook voor ons. Ons doel is er voor zorgen dat uw projecten beter en sneller worden verkocht, door meer en het anders te doen.
We blijven in de eerste plaats marketers en we zijn rotsvast overtuigd dat het anders kan en moet. Uit ervaring weten we dat je aan de juiste, en soms subtiele, koordjes op het juiste moment moet trekken. Een waterval die leidt tot leads en uiteindelijk tot verkoop.

Met deze lancering van RooftopMay is BeforeTheHype overtuigd dat we hiermee een nieuw tijdperk inluiden.