TEN

Strategische marketingplan en opstartplanning, bedrijfsnaam en huiststijl ontwikkeling van The Engineering Company met uitbreiding naar verschillende nevenbedrijven die onder de koepel van TEN Group hun activiteiten neerzetten.

The Engineering Network is een ingenieursbureau die enerzijds ingenieurs detacheert bij klanten voor korte en langlopende opdrachten maar anderzijds ook vanuit het eigen kantoor ingenieursopdrachten uitvoert. Nog voor de opstart werd BeforeTheHype als strategische partner in het proces betrokken om de krijtlijnen van het bedrijf uit te tekenen. 

Op basis daarvan is een bijpassende naam gezocht met internatonale mogelijkheden. Het logo en de huisstijl sluiten naadloos aan bij de bedrijfswaarden en gewenste positionering. Na een sterke groei van het bedrijf werden ook de nevenbedrijf TEN rm, TEN it en TEN pm aan de groep en huisstijl toegevoegd.

Website: The Engineering network, TEN Group, TENit, TEN rm

De websites zijn afzonderlijk via een eigen CMS te beheren, hebben elk een afzonderlijke rapportering waarvan maandelijks een samenvatting wordt opgestuurd.